Originální a první ICE terapie ve zlínském kraji!

Chladivý krém vyrobený z přesné kombinace organických bylin, esenciálních olejů a dalších přírodních ingrediencí, které společně podporují rozpouštění tukové tkáně v těle, pomáhá aktivovat krevní oběh, lymfatický systém a podporuje vylučování toxinů z těla.

Je to neinvazivní léčba pro modelování, formování, zpevňování, zmenšování a tvarování těla s pouhými několika ošetřeními. ICE terapie přináší i protizánětlivé účinky. Aktivní složky pomáhají stimulovat produkci kolagenu a elastenu pro lepší texturu, pevnost, pružnost a tvarování těla při zaměření na nechtěné celulitidy a tvrdý tuk, čímž zlepšují vzhled a pevnost kůže.

Jde o revoluční přírodní terapii, která využívá výhody termogeneze, kdy se tuk přeměňuje na energii a dosahuje postupné a dlouhodobé redukci hmotnosti.

Originál je jen jeden! Ledové krémy jsou vyrobeny dle originální receptury Ania Bolero z Ameriky, která tuto recepturu sama vynalezla. K dispozici máme více druhů ledů jako například citronovou trávu, hroznové víno, jahoda a další.